Executarea silită a Ministerului Sănătății, oprită de firma prejudiciată

71
Executarea silită a Ministerului Sănătății, oprită de firma prejudiciată - banilipsaghimpele1369724391-1369837067.jpg
Compania VAMED a transmis instrucțiuni avocaților să suspende executarea silită instituită pe contul Ministerului Sănătății deschis la Banca Comercială Română, informează MS printr-un comunicat de presă, remis astăzi.




"Ministerul Sănătății a încheiat miercuri un protocol cu reprezentanții VAMED Standortentwicklung und Engineering GmbH&CO cu scopul găsirii unei soluții amiabile de soluționare a situației create în urma blocării unui cont al ministerului ca urmare a unei datorii acumulate între anii 2009 - 2012. În urma întâlnirii, compania VAMED a transmis instrucțiuni avocaților să suspende executarea silită instituită pe contul Ministerului Sănătății deschis la Banca Comercială Română", precizează MS. 


Potrivit sursei citate, reprezentanții Ministerului Sănătății și-au exprimat dorința de a găsi o soluție agreată de ambele părți pentru a micșora cuantumul penalităților. Firma VAMED va prezenta această solicitare Consiliului de Administrație al companiei. Părțile au agreat ca în următoarele săptămâni să aibă loc o nouă întâlnire pentru a discuta o modalitate amiabilă de soluționare a situației.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4432 secunde