Elevii constănțeni au luat din nou cursuri de prim ajutor

140

Articole de la același autor

Elevii Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" din Constanța au luat parte la o nouă serie de cursuri de prim ajutor, realizate de Asociația Studenților și Medicilor Voluntari (ASMV). 

"Elevii Colegiului Național «Mircea cel Bătrân» au răspuns afirmativ la proiectul «Fii Corect - Fii Responsabil - Prima Clipă Contează!», participând într-un număr foarte mare la prezentarea importanței cunoașterii noțiunilor de prim ajutor. Și activitățile noastre nu s-au oprit aici. Zilele trecute, am realizat mai multe acțiuni în alte două școli constănțene. La Școala «Remus Opreanu», echipa ASMV a desfășurat pentru clasa a VII-a C, o serie de activități cu rolul de a arăta cât de important este ca și cei mici să cunoască noțiuni elementare de prim ajutor. Prin diferite jocuri de acordare a primului ajutor la care au participat, elevii au deprins noțiunile de bază ale primului ajutor și și-au exprimat dorința ca echipa ASMV să revină cât mai curând în cadrul școlii, dar să și participe alături de ASMV la diferite activități de acordarea primului ajutor. 

Apoi, Asociația Studenților și Medicilor Voluntari a fost invitată de către Școala Postliceală «Sf. Theodor» la activitatea didactică: «Sunt asistent medical, te informez, te susțin. Sunt om, mă protejez și mă mențin», în cadrul căreia echipa ASMV a prezentat proiectul pe care îl dezvoltăm în prezent și care a trezit interesul unui număr foarte mare de elevi", a explicat dr. Dan Pletea, președintele ASMV. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Octombrie 2009
Stire din Sănătate : Măsurile de prim ajutor pentru luxații
Pagina a fost generata in 0.399 secunde