Desființarea Spitalului Agigea - economie în sistemul medical

806
Desființarea Spitalului Agigea - economie în sistemul medical - agigea-1322755350.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna viitoare, pe 11 decembrie, se va finaliza stadiul de transparență decizională cu privire la comasarea Spitalului de Ftiziologie Agigea cu Spitalul Județean de Urgență Constanța. Șeful Direcției Județene de Sănătate Publică, dr. Constantin Dina, a declarat că, cel mai probabil, atunci se va emite și hotărârea de guvern de comasare.

"Sunt de acord cu această hotărâre, iar în trecut am susținut-o prin câteva memorii trimise la Consiliul Județean Constanța. Într-un final, și CJC a fost de acord că este un bun câștigat pentru Spitalul de Urgență Constanța, dar, în primul rând pentru economia în sistemul sanitar", spune dr. Dina.

Acesta a precizat că, odată cu această comasare, personalul administrativ de la nivelul Spitalului de Ftiziologie Agigea ar putea dispărea.

"Mai mult ca sigur, nu vor mai exista posturile de manager, de director de îngrijiri, director medical, director economic sau serviciul de re-surse umane. Aceste atribuții vor fi preluate de Spitalul Județean Constanța", menționează directorul DJSP.

În schimb, dr. Constantin Dina susține că medicii și asistentele medicale de la Agigea care se încadrează în normele legale nu sunt în pericol să rămână fără un loc de muncă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Aprilie 2011
Stire din Social : Spitale care ne jupoaie de bani
Pagina a fost generata in 0.9911 secunde