Descoperire BOMBĂ. Mâncarea arsă cauzează CANCER
311
Articole de la același autor
E DOVEDIT! Vaccinul ROR CAUZEAZĂ AUTISM. Companiile farmaceutice PLĂTESC BANI GREI pentru tăcere
18 August 2016
Herbalife, amendă uriașă pentru înșelarea clienților
22 Iulie 2016
ATENȚIE MĂMICI! Un pedofil dă târcoale prin parcul Tăbăcăriei: Se joacă cu fetițele, le atinge pe păr
22 Iulie 2016
Gravida din scandalul "FOFOLOANCĂ CU PUROI" a născut ... acasă: "NU AVEM UN SPITAL BUN"
26 Iulie 2016
Nu o puteți găsi în mâncarea crudă sau cea fiartă. De asemenea, este puțin probabil ca lactatele, carnea și peștele să conțină acrilamidă. Totuși toxina se produce în timpul fumatului. Prezența acrilamidei depinde în principal de felul de preparare al mâncării.
S-a sugerat o regulă de aur, anume ca mâncarea să fie gătită până ajunge galbenă, nu maro sau neagră. Asta ar limita formarea toxinei , dar și gătitul la temperaturi prea mici riscă să nu omoare bacteriile.
La momentul în care au descoperit sursa toxinei, cercetătorii nu au putut stabili dacă nivelul ei găsit în mâncarea gătită poate reprezenta un risc real de cancer. Dar un studiu din 2015 a scos la iveală că acrilamida din mâncarea gătită nu reprezintă un risc major de cancer, cel puțin tipurile comune de cancer.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 25 August 2016
Joi, 25 August 2016
Joi, 25 August 2016
Joi, 25 August 2016
Joi, 25 August 2016
Joi, 25 August 2016
Joi, 25 August 2016
Joi, 25 August 2016
Joi, 25 August 2016
Miercuri, 24 August 2016
Miercuri, 24 August 2016
Miercuri, 24 August 2016