De la muncă, direct la spital. Trei constănțeni s-au accidentat la locul de muncă

265
1
De la muncă, direct la spital.  Trei constănțeni s-au accidentat la locul de muncă - accidentemunca2-1483719718.jpg

Articole de la același autor

Nici nu a început bine anul, și trei constănțeni s-au accidentat deja la locul de muncă. Primul accident înregistrat de Inspectoratul Teritorial de Muncă în 2017 a avut loc în port, unde Angela Bucea (58 de ani), de profesie pompagiu, s-a împiedicat în timpul deplasării pe aleea de acces spre vestiar, suferind o fractură la mâna dreaptă. Și Maricica Frangu (32 de ani), agent de securitate, a alunecat și a căzut la locul de muncă, la Cernavodă, femeia suferind o entorsă la glezna piciorului stâng.

Ultimul accident s-a petrecut la o firmă din Mangalia, unde Ermiliu Nechita, în vârstă de 42 de ani, tehnician rețele telecomunicații, a alunecat și a căzut de pe o scară. Evenimentul a avut loc în timpul efectuării lucrărilor de instalare de internet, telefonie și cablu la Școala Gimnazială "Sf. Andrei" nr. 2. Lucrătorul a fost transportat și internat pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Toate accidentele sunt în curs de cercetare de către comisiile firmelor respective. După finalizarea cercetărilor, dosarele de cercetare vor fi înaintate pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă, aici urmând a fi analizate și avizate dosarele. În cazul în care se constată că cercetările nu au fost efectuate corespunzător, vor fi dispuse în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz. 

Comentează știrea

Popescu Ion
20 octombrie 2017
Minciuni

iesimiel stanescu este un debil mintal cu parinti si cu frati smecheri/sa nu se mai dea drept ziarist,infractorul dracului si spagar!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5744 secunde