Consultații ginecologice, la Spitalul "Euromaterna"

184
Consultații ginecologice, la Spitalul

Articole de la același autor

Cancerul de col uterin reprezintă unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer care afectează femeia. Ce se întâmplă, de fapt? 
La nivelul celulelor ce căptușesc suprafața colului uterin pot apărea anomalii care pot evolua în cancer de col uterin. Acestea nu se dezvoltă dintr-o dată pe un col sănătos, ci sunt rezultatul evoluției îndelungate, fără simptome, a unor leziuni cervicale precanceroase (displazice). În unele situații, pot exista sângerări, secreții neobișnuite, dureri pelviene și de spate. 


Condiția esențială pentru vindecarea pacientei predispusă la cancerul de col uterin este depistarea timpurie. Tocmai de aceea, în prezent, cea mai bună metodă de depistare a leziunilor precanceroase ale colului uterin este testarea citologică Babeș-Papanicolau. 


"Țineți cont: cancerul de col uterin este rezultatul evoluției îndelungate a unei infecții ce nu prezintă simptomatologie! Deși este forma de cancer cel mai ușor de prevenit, anual, o mulțime de femei își pierd viața datorită acestei boli. Așa că, programați-vă pentru o consultație ginecologică acum, la numărul de telefon 0241.605.555 sau online, pe www.euromaterna.ro!", au precizat reprezentanții Spitalului de Obstetrică și Ginecologie "Euromaterna" din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0142 secunde