Consultații de cardiologie la preț redus, la Medstar 2000

649
Consultații  de cardiologie  la preț redus,  la Medstar 2000 - consultatii-1435251432.jpg

Articole de la același autor

Bolile de inimă reprezintă principala cauză de mortalitate la nivel mondial. În România, aproximativ 150.000 de persoane mor, anual, din cauza bolilor cardiovasculare. Constănțenii și nu numai au șansa de a face un control complet la inimă la un preț redus.

Centrul medical Medstar 2000 a pregătit o examinare completă de cardiologie cu un discount de 35 la sută. Dacă suferiți de oboseală nejustificată, palpitații, hipertensiune arterială sau tulburări de respirație, acest pachet medical vă poate salva viața. Astfel, până la sfârșitul lunii, un pachet de investigații cardiologice costă numai 225 de lei. Pachetul cuprinde o consultație cardiologică completă, o ecocardiografie și un EKG.

Principalii factori care cresc riscul de a face boli de inimă sunt: hipertensiunea arterială, colesterolul mărit, obezitatea, diabetul zaharat, fumatul și sedentarismul. Prin urmare, cel mai important lucru pentru a preveni îmbolnăvirea inimii este de a împiedica apariția acestor afecțiuni sau de a ține sub control prin analize periodice, tratament recomandat de un specialist și o dietă echilibrată.

Cu o experiență de peste zece ani în domeniu, Centrul medical Medstar 2000 vă oferă oportunitatea evaluării sănătății de către medicii specialiști și întreaga echipă medicală. Pentru informații și programări, puteți apela numerele de telefon 0241.638.251 sau 072-MEDSTAR. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5841 secunde