Constanța pedalează, sâmbătă, pentru sănătate

362
2
Constanța pedalează, sâmbătă,  pentru sănătate - constantapedaleaza-1396968128.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii sunt așteptați, sâmbătă, 12 aprilie, să ia startul într-o competiție în care miza este un plus de sănătate și mișcare în viață. De la mic la mare, constănțenii vor putea participa la a treia ediție a cursei intitulate sugestiv "Constanța pedalează", ai cărui organizatori sunt Spitalul Privat Isis și Arena Medicală. 
Punctul de pornire al cursei va fi, la ora 10,00, în zona ICIL, urmând să fie urmat traseul: B-dul Alexandru Lăpușneanu - B-dul I. C. Brătianu - str. Theodor Burada - str. Poporului - str. Baba Novac - str. Aurel Vlaicu - Complex Comercial Maritimo. 
Sunt așteptați atât cei care dețin biciclete, role, dar și cei cu trotinete, skateboard-uri, scutere și motociclete. 


Comentează știrea

Mos Craciun
9 aprilie 2014
?

Tampenia de anul trecut continua. Ce treaba au scuterele si motocicletele cu pedalatul ?

Romascanu Mircea
9 aprilie 2014
respiram aer curat sau noxe ?

am bicicleta si mi-ar fi placut sa ma alutur evenimentului care incurajeaza miscarea si sanatatea, dar in conditiile in care vor fi alaturi parteneri care imi imprastie noxe de la esapamentul motocicletelor si scuterelor, prefer sa pedalez sambata in alta parte. De preferat era sa organizati doua evenimente separate. Cei cu noxe si stat bine-mersi cu fundul in sa intr-o categorie, cei care fac cu adevarat miscare, la cealalta categorie! HALAL INITIATIVA !

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Sănătate : Semnale de îngrijorare pentru gravide
Pagina a fost generata in 1.112 secunde