CNAS: Laboratoarele care fac analize gratuite pentru tratament fără interferon, stabilite în 10 zile

145
CNAS: Laboratoarele care fac analize gratuite pentru tratament fără interferon, stabilite în 10 zile - doctorpaitnttalking-1444910138.jpg

Articole recomandate

Pacienții cu hepatită C nu trebuie să se grăbească să își facă analizele pentru a beneficia de tratament fără interferon, spune președintele CNAS, Vasile Ciurchea, precizând că încă nu au fost stabilite laboratoarele, acestea urmând să fie anunțate în cel mult zece zile lucrătoare. 


Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Vasile Ciurchea, a declarat că semnatarul contractului cost-volum va comunica instituției, în termen de cel mult zece zile lucrătoare, lista laboratoarelor care vor face gratuit investigațiile necesare la dosarul de aprobare a tratamentului fără interferon. Ciurchea a spus că CNAS va posta pe site lista acestor laboratoare.

Dosarul întocmit în vederea aprobării tratamentului fără interferon va fi depus la Casa de Asigurări de Sănătate cu care se află în relație contractuală medicul de specialitate (prescriptor sau curant). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5956 secunde