Cel mai bun remediu pentru cancer

475
1
Cel mai bun remediu pentru cancer - benefitsofkefir-1437397677.jpg

Articole de la același autor

Ciuperca de kefir, sau ciuperca tibetană de lapte este un amestec gelatinos de bacterii și drojdii, lipite de o rețea de proteine, lipide și zaharuri. Ciuperca tibetană arată ca brânza de vaci proaspătă sau ca niște buchețele de conopidă.


Microflora dominantă din acest amestec numit ciuperca de lapte sunt Saccharomyces kefir, Torula kefir, Lactobacillus caucasicus, Leuconnostoc, steptococi lactici și drojdie de fermentație lactică. Lactobacilii sunt bacteriile care transformă laptele în iaurt sau kefir și ei sunt bacteriile bune care trăiesc în gura, vaginul și intestinele noastre, scrie unica.ro. 


Kefirul care se prepară cu ajutorul acestor ciuperci de lapte este o băutură probiotică cu efecte imunomodulatoare, antibacteriene, antifungice și care ajută organismul în lupta cu radicalii liberi și cancerul. Unele studii recente arată că un kefir preparat cu ciuperca tibetană poate ajuta în lupta cu anumite tipuri de leucemii și că ar avea chiar și proprietăți antialergice. 


Comentează știrea

costy
20 iulie 2015
afaceri

Oportunitate foarte serioasa de castig acasa! Simplu, comod, convenabil, adica exact ceea ce cauti. Acum este timpul sa uiti alte oferte neserioase si sa incepi sa castigi imediat bani! Nu recrutezi oameni, ci doar desfasori o activitate interesanta si de viitor. Cere mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0912 secunde