Care este starea copiilor internați la "Marie Curie"

113
1
Care este starea copiilor internați la

Articole de la același autor

Patriciu ACHIMAȘ CADARIU, ministrul Sănătății a vizitat în această dimineață Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Marie Curie", acolo unde s-a interesat de starea de sănătate a copiilor internați și a discutat cu părinții acestora și personalul medical.

În prezent, mai sunt internați 7 copii cu sindrom hemolitic uremic din cauza faptului că unuia dintre copiii care ieri erau depistați cu E.coli enterohemoragic i s-a confirmat diagnosticul de sindrom hemolitic uremic. Este vorba despre copilul de 1 an și 4 luni din Pitești internat în cursul zilei de 24 februarie 2016.

Un copil dintre cei 7 copii este cu propunere de a se externa în cursul zilei de astăzi, iar copilul care ieri se afla internat în secția de terapie intensivă (ATI) va fi transferat la secția de nefrologie.

În acest moment, au rămas în dializă 3 copii, iar alți trei sunt în tratament fără dializă.

Ministerul Sănătății recomandă populației să asculte sfatul medicilor și să respecte măsurile de prevenție, în special păstrarea igienei personale, procurarea alimentelor din surse autorizate, ambalate corespunzător. Este recomandată achiziționarea produselor pasteurizate în cazul lactatelor, respectiv carne din surse verificate din punct de vedere sanitar veterinar, spălarea corespunzătoare a fructelor și legumelor, dar și tratamentul termic al alimentelor atunci când se impune.

Ministerul Sănătății se află în contact permanent cu reprezentanții ANSVSA care în prezent efectuează controale.

Comentează știrea

lWhOXpmbZ
28 noiembrie 2016
vrrzFKyZibD

9BSonU nmcgpegydado, [url=http://npcsooqehios.com/]npcsooqehios[/url], [link=http://wvqntweoardq.com/]wvqntweoardq[/link], http://vdwoaxvkcpyg.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1085 secunde