Când și în ce condiții puteți să vizitați pacienții din Spitalul de Urgență

809
Când și în ce condiții puteți să vizitați pacienții din Spitalul de Urgență - spital-1524749822.jpg

Articole de la același autor

Ca urmare a adresei Direcției de Sănătate Publică din Constanța, referitoare la scăderea morbidității prin afecțiuni respiratorii acute, gripă și SARI, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență anunță revenirea la programul inițial de vizită. Astfel, accesul vizitatorilor în unitatea sanitară este următorul: Luni- vineri: 13.30- 20.00, week-end- 
11.00 - 20.00, Terapie intensivă, zilnic între orele 13.30 - 14.30, 
sărbători legale- 11.00 - 20.00. 


Restricțiile se vor face în funcție de condițiile igienico- sanitare și administrative existente în momentul vizitei. Vizitatorul trebuie să poarte obligatoriu pe toată durata vizitei în spital, echipament de protecție (pelerină și totoși de unică folosință). Alte reguli de efectuare a vizitei:
vizita va fi cât mai scurtă pentru a nu obosi bolnavul; de preferat, se va face de către o singură persoană pentru a evita supraaglomerarea din salon. Apoi, nu se va sta pe patul pacientului și nu se vor pune pe patul acestuia haine, genți, sacoșe etc. Pe tot parcursul vizitei atitudinea trebuie să fie civilizată și nu se vor crea stări de tensiune și bineînțeles, fumatul este strict interzis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8204 secunde