Bolnavii de hepatita C care nu respectă tratamentul, buni de plată!

207
1
Bolnavii  de hepatita C care nu respectă tratamentul,  buni de plată! - bolnaviidehepatita-1434038848.jpg

Articole de la același autor

Pacienții cu virusul hepatitic C (VHC) care nu vor respecta schema de tratament fără interferon sau nu își vor lua medicamentele ar putea fi obligați ca la următorul tratament să fie puși la plată, a declarat președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Vasile Ciurchea, în cadrul unei conferințe.

"Degeaba îi dai un medicament foarte scump dacă nu este administrat cum trebuie, dacă nu este administrat continuu după schema prescrisă. Nu îi faci niciun serviciu, ba din contră, ajuți boala să avanseze", a precizat președintele CNAS.

La ora actuală, noile terapii împotriva hepatitei C, pentru care încă se discută introducerea la noi în țară, au o rată de vindecare de 98-100%, însă doar dacă se respectă schema de tratament.

De aceea, responsabilizarea pacientului este foarte importantă în procesul de luptă împotriva bolii, înainte de introducerea medicației de ultimă generație, iar CNAS va plăti doar cazurile de VHC vindecate, încercând să facă în acest sens un program multianual. 

Comentează știrea

Ionut
12 iunie 2015
Job

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi ,in functie de abilitati. Cerinte: – calculator − conexiune internet − cunostinte minime PC − seriozitate − atentie la detalii − rabdare − perseverenta − nu este necesara experienta Instruire gratuita oferita prin lectii transmise prin mail. Veti trece mai intai prin instruire,apoi daca doriti o sa incepeti sa lucrati. Program part-time ,prin care se castiga 300 dolari pe luna Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Se incheie contract legal de munca. Pentru informatii trimiteti textul"INFO" la adresa de mail [email protected] Oferim si solicitam seriozitate

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8818 secunde