Boală diareică acută face ravagii printre copii, la Constanța

276
1
Boală diareică acută face ravagii printre copii, la Constanța - 18acestreportajvapoateafectaemot-1501511701.jpg

Articole de la același autor

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în perioada 17 iulie – 23 iulie, au fost diagnosticate în serviciul de boli infecțioase un număr de 101 cazuri de boală diareică acută, din care au fost spitalizate 63 cazuri, urmând să se facă un nou bilanț, acum, că luna iulie s-a sfârșit, căci cazurile nu contenesc să sosească.


Boala diareică infecțioasă se manifestă prin simptome ca: scaune apoase frecvente, deshidratare severă, febră prelungită și vărsături.


Deoarece locuim într-o zonă turistică, specialiștii avertizează că din cauza circulației intense a turiștilor este favorizată de răspândirea agenților infecțioși. Boala diareică infecțioasă acționează asupra organismului diferit, în funcție de agentul infecțios care o produce, dar și de vârstă, reactivitate etc. 


Comentează știrea

Alex
1 august 2017
Mda,

și, duci copilul la Spitalul Județean și, surpriză: după internare, afli că și Spitalul este plin de rotavirus și alte boli.... este de preferat să îl bagi în carantină, acasă și, să-i faci injecții la privat! La câți inconștienți sunt angajați în latrina aia denumită pompos "spital", trebuie să ne interesăm din timp dacă este bine să ne internăm copiii în spitalele județene! Și, cel mai important este ca, factorii de control și de decizie din M.S., să își faca odată treaba pt care sunt plătiți și, să facă, mai des, controale pe teritoriu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4176 secunde