Berea reduce riscul de apariție a bolilor de inimă
514
Consumul de bere reduce riscul de apariție a bolilor de inimă cu 24,7%. Berea este făcută din ingrediente sănătoase: malț, hamei, drojdie și apă, componente naturale care contribuie la o dietă sănătoasă și echilibrată.
Cu toate că este săracă în calciu, berea are un conținut bogat de magneziu, care ne protejează de pietrele la vezica biliară și la rinichi. Din această cauză, un pahar de bere pe zi scade riscul apariției pietrelor la rinichi cu 40%.
Cu toate că este săracă în calciu, berea are un conținut bogat de magneziu, care ne protejează de pietrele la vezica biliară și la rinichi. Din această cauză, un pahar de bere pe zi scade riscul apariției pietrelor la rinichi cu 40%.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Joi, 29 Iulie 2010
Luni, 10 Octombrie 2011
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Marţi, 04 Octombrie 2011
Luni, 03 Octombrie 2011
Vineri, 25 Iunie 2010