BEBELUȘ INFECTAT PE SECȚIA DE NEONATOLOGIE! Ce spune managerul unității

552
BEBELUȘ INFECTAT PE SECȚIA DE NEONATOLOGIE! Ce spune managerul unității - bebe1483719632-1537531399.jpg

Articole recomandate

Cazul a fost semnalat de părinții bebelușului pe conturile lor de Facebook. Potrivit acestora, copilul aflat pe secția de neonatologie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Baia Mare a contractat o infecție. Managerul unității, Vasile Pop, susține însă, că nu este nimic grav.


Directorul SJU Baia Mare a precizat că la nivelul secției a fost declanșată o anchetă epidemiologică, potrivit Agerpres. "A fost declanșată o anchetă epidemiologică, urmează a fi recoltate probe de la personalul secției, mămicile internate și de la micuți. Ne străduim să aflăm în cel mai scurt timp cauza apariției unei asemenea infecții. (…) Mai avem un caz identic pe secție, iar cei doi micuți au fost izolați. Părinții au fost informați despre situație și am luat toate măsurile care se impun într-un asemenea caz, dar, din punctul meu de vedere, situația nu e gravă", a spus Vasile Pop.

Tatăl bebelușului, Lorand Ilyes, a postat imagini pe pagina sa de Facebook cu copilul său, născut pe 14 septembrie, la SJU Baia Mare, prezentând infecții la ureche, cap, brațe și pe piciorușe. Acesta a mai menționat că, în urma cu doi ani, când soția sa a născut un alt băiețel, pe timpul spitalizării a prezentat același gen de infecții, cel probabil contactate în spital.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8856 secunde