Avertismentul nutriționistului! Cafeaua conține 19 substanțe toxice care agresează organismul!

1081
Avertismentul nutriționistului! Cafeaua conține 19 substanțe toxice care agresează organismul! - cod-1352211407.jpg

Nutriționistul Virgil Stroescu a declarat că nu a consumat niciodată cafea și că nu recomandă nimănui această băutură. Acesta a spus că singurul lucru bun legat de cafea este că aduce bani marilor companii. În rest, cele 19 substanțe precancerigene prezente în cafea sunt un adevărat pericol, citează realitatea.net.

"Chiar dacă e plăcută, nu înseamnă că e bună. Avem minte! Cafeaua poate da cancer! Cine se atinge de cafea trebuie să știe că e foarte primejdios. Cu părere de rău, cafeaua nu este o substanță sănătoasă. Fiind o substanță extrasă din plante, ne-am aștepta ca și cafeaua să aibă antioxidanți. Însă este prăjită și din această cauză toxică", a spus nutriționistul Virgil Stroescu.

Acesta a precizat că există 19 substanțe precancerigene care ne pun în pericol sănătatea. "Noi ne mințim total. În privința cafelei, pentru că se câștigă milioane de lei. Din cauza cafelei, copii sunt hiperexcitați. Cafeaua nu dă liniște și pace. Pare a fi grozavă! Dar nu e. Cine bea cafea nu poate să învețe bine, nu înțelege bine. Închipuiță-vă o școală în care toți copii sunt iritați. Și profesorul!", a spus Virgil Stroescu.

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Ianuarie 2012
Stire din Sănătate : Cafeaua te scapă de depresie
Joi, 01 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : Cafeaua, ca… medicament!
Joi, 08 Martie 2012
Stire din Cetățenești : Jeleu de cafea
Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Fun : Bei prea multă cafea când (II)
Pagina a fost generata in 1.0239 secunde