Autoritățile din Sănătate sunt disperate. "Părinții refuză să își vaccineze copiii"

190
3
Autoritățile din Sănătate sunt disperate.

Articole de la același autor

Referitor la epidemia de rujeolă, dr. Amalia Șerban, oficialul Ministerului Sănătății a spus că, deși vaccin există, sunt părinți care nu merg cu copiii la administrare, acesta fiind cel mai mare risc pentru contractarea bolii.


"Ultimele date arată că sunt 3.900 de copii care au făcut această boală, o parte dintre ei au făcut complicații foarte severe și 17 dintre aceștia au decedat. Ministerul Sănătății face apel la părinți pentru a-și vaccina copiii", a transmis Șerban, adăugând că județele din vest sunt cele cu rata cea mai mică de vaccinare antirujeolică.


Sursa: agerpres




Comentează știrea

unul
27 martie 2017
acord informat

D-na dr. Amalia Șerban stie cumva ce sunt fibroblastii pulmonari umani diploizi? Pe acestia se cultiva virusul rubeolic. Pentru a-i face sa se inmulteasca pe acesti fibroblasti, se adauga un agent de crestere tumorala. Voi ati baga in propriul corp asa ceva? Dar in al copilului vostru? Si ca sa fie si mai frumos, sunt proveniti de la un fat avortat in anii 60.

unul
27 martie 2017
doar asa, ca fapt divers

In prezent, se știe că inducția cancerului este un fenomen care pornește de la o singura celulă și că o singură unitate functională de ADN străin în genomul celulei-gazdă poate induce transformarea celulară malignă. O confirmare a acestor adevăruri este descoperirea, în anul 1960, a virusului SV40 (Simian Virus 40) în vaccinul anti- polio oral "Sabin", preparat cu virus viu. Ulterior, s-a descoperit că și vaccinul anti-polio "Salk" (varianta cu virus inactivat, administrat pe cale injectabilă) este contaminat, deoarece virusul a supraviețuit formaldehidei folosite pentru inactivare.

unul
4 aprilie 2017
alt fapt divers, dar confirmat de medic pediatru

Vedeti ca acum e epidemie de tuse convulsiva in Constanta, dar despre asta, mucles, nimeni nu sufla un cuvintel. Aaaa ... si se imbolnavesc copii vaccinati (pertusis= tuse convulsiva). Deci vaccinul ala antipertusis pentru ce se mai face, daca de 40 de ani se vaccineaza cu el, iar copii se imbolnavesc in continuare in masa? Voi mai credeti in povesti cu zane?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5059 secunde