Atenție la antibiotice! Consumul excesiv crește riscul de diabet

169
1
Atenție la antibiotice! Consumul excesiv crește riscul de diabet - antibiotice-1433494396.jpg

Articole de la același autor

Prescrierea prea frecventă a antibioticelor ar duce la creșterea riscului de apariție a diabetului de tip 2 (DT2), conform unui studiu american, relateaza Agerpres.

Aceasta asociere a fost stabilită pe baza analizării datelor medicale a circa un milion de adulti de varsta medie, dintre care 20% cu diabet. Cercetatori de la Universitatea Pennsylvania (Statele Unite) au calculat consumul de antibiotice pe o perioada medie de cinci ani (inainte ca diabeticii sa primeasca diagnosticul) si au analizat datele luand in considerare factori ca indicele de masa corporala (IMC), fumatul, excesul de colesterol, frecventa infectiilor sau existenta vreunei tulburari cardiovasculare. Scopul a fost identificarea impactului antibioticelor curente (peniciline, cefalosporine, etc.). 

Comentează știrea

costy
5 iunie 2015
afaceri

Tot ceea ce vă înconjoară are doar sensul pe care îl dă modul vostru de gândire. Dacă vă schimbați felul de a gândi, vă schimbați viața. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4918 secunde