Apel urgent către locuitorii județului Constanța! "Vă rugăm insistent să donați sânge!"

5653
1
Apel urgent către locuitorii județului Constanța!

Articole de la același autor

Centrul  Regional de Transfuzii Constanța face un apel către toți constănțenii să doneze sânge:


"Vă rugăm insistent să donați sânge indiferent de grupă sanguină!  Facem acest apel către dumneavoastră întrucât numărul persoanelor care au donat sânge s-a redus cu peste 50% în ultima perioadă!  Este nevoie de 60-80 de donatori zilnic! În această perioadă ne confruntăm cu o criză de donatori de sânge! Pacienții din spitale au nevoie de înțelegerea și sprijinul dumneavoastră!

Pentru a putea asigura pacienților tratamentul transfuzional, rugăm insistent persoanele care au mai donat să revină, iar pe cei care nu au mai donat, îi rugăm să devină donatori de sânge cât mai curând.

Avem nevoie de grupe cu Rh negativ, în special O negativ !!  Vă așteptăm în fiecare zi de luni până vineri, de la 7.30-13.00, la sediul nostru  din str Nicolae Iorga nr 85. Pentru informații privind donarea de sânge va rugăm  să sunați la 0241616035 sau 0341180013 ."



Comentează știrea

Dorinel
7 mai 2018
Dau cu conditii

Stiuu ca voi fi acuzat ,dar sincer as dona daca as sti ca sangele de la mine ar ajunge cu siguranta la orice bolnav sau ranit, in afara de tiganii care se bat sau interlopii romani. Astia sa-si doneze intre ei,nu-i consider oameni ,ci subspecii daunatoare omului. Nu fac propaganda de nici un fel,dar repet,voi dona numai si numai cu tinta precisa,pentru cunoscuti sau necunoscuti dar normali.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2506 secunde