Anchetă privind mâncarea din Spitalul Județean Constanța! Precizările instituției

2663
Anchetă privind mâncarea din Spitalul Județean Constanța! Precizările instituției - spital41551733204-1559737965.jpg

Articole de la același autor

În urma sesizărilor apărute în mediul online, referitoare la meniul pacienților internați în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" Constanța, conducerea unității s-a autosesizat și a analizat situația. Astfel, în cursul acestei zile s-a întrunit Comisia de Nutriție. 


Referitor la cazul semnalat în seara de 04.06.2019, sunt făcute următoarele precizări: 


- cina, care a constat în cartofi natur cu brânză 200/150 gr și ceai cu lămâie, a fost pentru meniul comun și cel al aparținătorilor;


- pacienții cu regim special au primit, în funcție de recomandări, alte meniuri (ex. dovlecei gratinați cu brânză de vaci, ceai de lămâie și o prăjitură, după caz, sau cartofi natur cu brânză de vaci, ceai cu lămâie, pâine și piept de pui); 


- în cauză, aparținătorul a primit meniul comun, iar pacientul a avut meniul format din dovlecei gratinați cu brânză de vaci.


În urma anchetei interne demarate, s-a stabilit că produsele erau conforme, în termen și fără modificări ale gustului. Meniurile au fost întocmite de un asistent dietetician, în funcție de recomandările medicului curant. În cadrul comisiei de nutriție întrunite astăzi s-a stabilit ca medicii nutriționiști din SCJU să monitorizeze îndeaproape meniurile întocmite de asistentul dietetician. 


"Feedbackul pacienților este foarte important pentru noi, de aceea rugăm atât pacienții cât și aparținătorii să sesizeze problemele cu care să confruntă, fie prin reclamații depuse la Registratura Spitalului, fie să completeze chestionarul de satisfacție care le este înaintat sau pe care îl pot găsi pe site-ul www.spitalulconstanta.ro, la următoarea adresă: http://www.spitalulconstanta.ro/chestionare/chestionar-de-evaluare-a-satisfactiei-pacientului/", anunță reperezentanții Spitalului Județean.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6537 secunde