A intrat în comă după ce a născut prin cezariană. Medicii, acuzați de malpraxis

213
A intrat în comă după ce a născut prin cezariană. Medicii, acuzați de malpraxis - spitalulfilantropia47336600-1359992434.jpg

Articole recomandate

O tânără de 26 de ani care a născut prin cezariană, în urmă cu două săptămâni, la Spitalul Filantropia din Craiova a fost transferată, în comă, la Spitalul Județean, iar familia acesteia îi acuză pe medici de malpraxis și de faptul că refuză să o transfere pe pacientă la un spital din Capitală.


Tânăra de 26 de ani, care mai are o fetiță în vârstă de trei ani, a născut în urmă cu două săptămâni la Spitalul Filantropia din Craiova, prin cezariană. La două zile după operație tânăra a început să se simtă rău.


Familia tinerei îi acuză de malpraxis pe medicii de la Spitalul Filantropia. Părinții tinerei spun că medicii de la Spitalul Județean de Urgență nu le-au comunicat diagnosticul și nu le-au permis să o transfere la un spital din București.


"I-am implorat să mă lase să o duc la un alt spital. Mai are acasă o un copil de trei ani. Acum este în comă și respiră cu ajutorul aparatelor. Medicii sunt de vină pentru tot. O să depun plângere împotriva lor la Parchet", a afirmat Marian Ionescu, tatăl tinerei.
În prezent, tânăra este internată în secția de terapie intensivă a Spitalului Județean, iar duminică seară a suferit un stop cardio-respirator, fiind resuscitată. 


Potrivit medicilor, tânăra are șanse minime de supraviețuire.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Femeie de 82 de ani, în comă la spital
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Diverse : A murit după ce a stat în comă 42 de ani
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Actual : Doi adolescenți au ajuns în comă la spital
Pagina a fost generata in 0.4825 secunde