Zona Mamaia Nord - Năvodari, statut de stațiune turistică de interes național

386
În ultima ședință de Guvern din data de 15 martie, Ministerul Turismului a promovat o Hotărâre care acordă statutul de stațiuni turistice de interes național pentru patru localități și zone turistice.

Conform acestei decizii, localitatea Borșa din județul Maramureș, localitatea Dâmbovicioara din județul Argeș, zona Mamaia Nord – orașul Năvodari din județul Constanța, zona Peștera-Padina din comuna Moroeni, județul Dâmbovița devin stațiuni turistice de interes național.

Totodată, primesc statutul de stațiuni turistice de interes local următoarele localități: Cacica, județul Suceava, Dorna Candrenilor, județul Suceava, Oncești, județul Maramureș, Poiana Stampei, județul Suceava, și Solca, județul Suceava. Această decizie are o însemnătate deosebită pentru administrațiile locale. Toate localitățile incluse în stațiunile turistice de interes național sau local vor beneficia de un punctaj sporit în obținerea de finanțări pentru proiectele regionale.

Până în acest moment, în România erau atestate 43 de stațiuni turistice de interes național și 57 stațiuni de interes local.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9488 secunde