Ziua Principatelor Române, sărbătorită în Piața Republicii din Mangalia

426
Ziua Principatelor Române, sărbătorită în Piața Republicii din Mangalia - mangalia-1548180870.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Mangalia, în parteneriat cu Garnizoana Mangalia, organizează, joi, 24 ianuarie, manifestări prilejuite de împlinirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. Evenimentul va avea loc în Piața Republicii din localitate, începând cu ora 10.30. 


Potrivit reprezentanților administrației publice locale, manifestările vor debuta cu ceremonia militară în cadrul căreia va avea loc întâmpinarea comandantului Garnizoanei Mangalia, comandor Petrică Pârvu, de către Garda de Onoare. Din program, va face parte ceremonialul religios, iar oficialitățile prezente vor susține alocuțiuni prin care va fi evocată semnificația acestei zile importante din istoria românilor. 


Celebrarea Zilei Principatelor Române, la Mangalia, va cuprinde și un program muzical din care nu va lipsi hora unirii, momentul de glorie al românilor din Țara Românească și Moldova, sărbătorit din 1859 și până în prezent. După ceremonia militară, toți cei prezenți la eveniment sunt așteptați să servească o porție din mâncarea tradițională oferită de organizatori.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Ianuarie 2019
Stire din Social : Oficiile poștale, închise mâine
Joi, 27 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Crăciun callatian"  la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.4844 secunde