Ziua de 9 mai, marcată prin depuneri de coroane de tinerii din PSD Constanța

475
Ziua de 9 mai, marcată prin depuneri de coroane de tinerii din PSD Constanța - ziuade9mai-1557425765.jpg

Articole de la același autor

Ziua Independenței proclamată în anul 1877, Victoria Coaliției Națiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial din 1945 și Ziua Europei sunt motivele de sărbătoare pentru poporul român, în ziua de 9 mai. Tinerii social democrați din cadrul Organizației Municipale Constanța nu au uitat de tripla semnificație a acestei zile memorabile în istoria țării noastre și au participat cu recunoștință și mândrie la ceremonia militară și religioasă organizată la Monumentul Eroilor din Războiul de Independență, situat în parcul Casei de Cultură. 


Alături de oficialitățile locale, de reprezentanții instituțiilor de cultură, de veterani de război, precum și de constănțeni de toate vârstele, tinerii social democrați au depus coroane de flori în memoria eroilor care au semnat cu viața lor actul independenței de stat a României. 


"Ziua Independenței este sărbătorită cu însemnătate în toată țara, dar are un caracter pregnant pentru noi dobrogenii, în urma războiului ruso-turc, Dobrogea fiind preluată de Imperiul Otoman. Pe lângă independență și delimitare geografică, ne bucurăm astăzi de o libertate a tradițiilor, de multiculturalism, de libertatea limbii române și a unei istorii cu care ne mândrim ca națiune", a declarat Edis Memenduf, vicepreședinte TSD Municipiul Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5084 secunde