Zile libere de Sfânta Maria. Guvernul anunță o minivacanță de cinci zile

499
Zile libere de Sfânta Maria. Guvernul anunță o minivacanță de cinci zile - zilelibere-1533228275.jpg

Articole de la același autor

Guvernul a aprobat, joi, ca zilele de 16 și 17 august să fie nelucrătoare pentru angajații din sectorul public, urmând să fie recuperate până pe 7 septembrie, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.


"Guvernul a decis ca zilele de 16 și 17 august să fie zile nelucrătoare în sistemul public. După cum știți, ziua de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, se sărbătorește anul acesta într-o zi de miercuri, așadar următoarele două zile după această zi, joi și vineri, vor fi libere. Excepție fac locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă, magistrații și personalul din instanțele judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termene în zilele respective, 16 și 17 august, și, evident, participanții la aceste procese", a declarat Nelu Barbu.


Purtătorul de cuvânt al Guvernului a explicat că zilele declarate nelucrătoare vor putea fi recuperate fie în cele două zile de sâmbătă care urmează, respectiv 25 august și 1 septembrie, în regim de program normal, fie prin prelungirea timpului de lucru până pe 7 septembrie, potrivit planificărilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3939 secunde