Zi importantă, mâine, pentru PSD. Se reunește CEXN!

100
Zi importantă, mâine, pentru PSD. Se reunește CEXN! - 646x4041-1550486555.jpg
Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni, marți, pentru a stabili alte două nominalizări pentru funcțiile de miniștri ai Dezvoltării și Transporturilor, după retragerea Olguței Vasilescu și a lui Mircea Drăghici.


Ședința va avea loc de la ora 17,00.


"Vom avea un Comitet Executiv Național în care vom discuta și despre propunerile pentru ministerele Dezvoltării și Transporturi după 87 de zile în care domnul Werner Klaus Iohannis i-a refuzat în mod repetat, fără niciun motiv, pe colegii noștri Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici. După retragerea acestora, pentru a debloca situația, suntem nevoiți să ne hotărâm asupra altor doi colegi pentru aceste două portofolii", a precizat, luni, pentru AGERPRES, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.


El a menționat că premierul Viorica Dăncilă va face propuneri pentru aceste portofolii, care vor fi discutat în CExN.


"Cu propunerile în CExN va veni premierul Viorica Dăncilă, pentru că asta este regula și discuțiile vor avea loc în Comitetul Executiv al partidului", a adăugat Ștefănescu.


În ședință se va discuta și despre alegerile din organizațiile PSD unde există conduceri interimare.


"Vom avea un punct privind alegerile din organizațiile unde avem interimar și vom modifica, vom împinge mai sus cu două săptămâni până pe 25 martie data alegerilor, pentru că noi ar fi trebuit să ne ocupăm de săptămâna trecută de acest lucru, dar am fost ocupați cu bugetul și atunci am devansat toate alegerile cu două săptămâni", a explicat Codrin Ștefănescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3424 secunde