Vreți să desfășurați activități comerciale de sezon? Primăria Constanța reia licitațiile

276
Vreți să desfășurați activități comerciale de sezon? Primăria Constanța reia licitațiile - licitatiiprimarie-1530892033.jpg
Primăria Municipiului Constanța organizează, vineri, 20 iulie 2018, la sediul din bd. Tomis nr. 51, reluarea licitațiilor publice deschise în vederea atribuirii de amplasamente neadjudecate pentru desfășurare de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice, în sezonul estival 2018. Astfel, în Constanța se vor derula pentru închiriere echipament sportiv (biciclete simple/karturi simple cu pedale), ora 9.00, comercializare înghetată (tonetă), ora 10.00, producere și comercializare sucuri naturale, pop-corn, vată de zahăr și sandwich-uri (utilaj specializat – vehicul/aparat), ora 11.00. De asemenea, în stațiunea Mamaia, se va face licitație pentru amplasamente ce vizează comercializarea obiectelor de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară, ora 12.00, închiriere echipament sportiv (karturi simple cu pedale), ora 13.00, comercializare articole hand made (lucrate manual) și cadouri estivale cu articole promoționale pentru municipiul Constanța, Stațiunea Mamaia și Sat Vacanță, ora 14.00 și producere și comercializare înghețată (utilaj specializat - vehicul), ora 15.00.


Garanția de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă), este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Prețul minim de pornire al licitației publice deschisă, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată.


Documentele licitației se pot procura începând cu data de 13.07.2018, între orele 13.00 - 16.00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. 


Data limită pentru depunerea ofertelor este 18.07.2018, ora 16:00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Relații suplimentare se pot obține de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.341 secunde