Vrei să vinzi înghețată în sezonul estival? Primăria Constanța organizează o nouă licitație

706
Vrei să vinzi înghețată în sezonul estival? Primăria Constanța organizează o nouă licitație - constantalicitatie-1526998817.jpg
Primăria Municipiului Constanța organizează, joi, 24 mai 2018, la sediul din bd. Tomis nr. 51, reluarea licitației publice deschise în vederea atribuirii de amplasamente rămase în Con-stanța, pentru desfășurare de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice, în sezonul estival 2018, pentru comercializare înghetată (tonetă), ora 11.00, producere și comercializare sucuri naturale, pop-corn, vată de zahăr, sandwich-uri (utilaj specializat - vehicul/aparat), ora 12.00 și închiriere echipament sportiv (biciclete simple/karturi cu pedale), ora 13.00. 


Potrivit organizatorilor, garanția de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Prețul minim de pornire al licitației publice deschise, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată.


Documentele licitației se pot procura, între orele 11.00 – 16.00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Data limită pentru depunerea ofertelor este astăzi, 23 mai 2018, ora 16.00. 


Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Relații suplimentare se pot obține de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall,  bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I sau la nr. de telefon 0241/488192. 


În caz de neadjudecare a unor amplasamente sau de renunțare la cele adjudecate, licitația publică deschisă se va relua la o dată stabilită ulterior. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3772 secunde