Orban, mesaj pentru liberali:

"Vreau să văd fiecare lider județean cum dă cu parul în primarul PSD"

467
6

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că liberalii trebuie le facă opoziție social-democraților, "dând cu parul" în aleșii locali ai PSD iar cine nu are puterea să o facă trebuie să abandoneze și să lase locul altcuiva. De asemenea, Orban a transmis în cadrul reuniunii că nu mai acceptă blaturile cu PSD.

"Sunt un om blând, iubesc oamenii, întotdeauna am preferat în acțiunea politică să conving, să-i determin pe oameni să facă ceea ce trebuie prin argument. Nu mi-a plăcut niciodată să fiu sau să fim noi, conducerea, ascultați de frică, dar vă spun un lucru: eu sunt responsabil pentru performanța PNL. Nu voi mai accepta ca 75%-80% din partid care muncește să bată pasul pe loc pentru că există 25% din partid care nu muncește, pentru că altfel înseamnă că toți cei care muncesc muncesc degeaba. Nu mai vreau să se facă opoziție numai la nivel național sau unii lideri județeni să facă opoziție, dar numai cu mesaje legate de palierul național. Vreau să văd fiecare lider județean cum dă cu parul în președintele Consiliului Județean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toți șefii de deconcentrate. Cine nu are puterea să abandoneze de acum, să-l lase pe altul mai puternic și mai curajos. Nu-mi doresc să iau nicio măsură de sancționare a nimănui, dar nici nu pot să accept ca unii să demită pe nepusă masă primari de municipii aflați în funcție. Ce alt serviciu mai mare poți să-i faci PSD într-un municipiu decât să-l demiți din funcția de președinte al organizației municipale pe primarul PNL? Să terminăm cu astfel de prostii și cu astfel de decizii care sunt luate fără nicio noimă. Dialog, comunicare, solidaritate sunt fundamentale. Nu o luați ca un avertisment, dar voi lua măsurile care se impun pentru a avea garanția că PNL va câștiga alegerile", a spus Orban, la reuniunea Consiliului Național al PNL de la Palatul Parlamentului.

El a arătat că PNL trebuie să pornească o ofensivă așa cum nu a făcut niciodată.

"Trebuie să lăsăm de-o parte agendele personale. Cea mai bună modalitate ca obiectivul tău de carieră să fie realizat este să fii într-un partid puternic, care câștigă alegerile. Trebuie să pună toți osul la treabă, nu numai unii să ducă greul bătăliei, în timp ce alții stau binișor și se uită, așteptând eventual să-și rupă gâtul cei care se bat pentru partid", a afirmat liderul PNL.

Rămâne de văzut ce vor face liberalii din Constanța care, în ultima perioadă, se pare că au intrat într-o stare de letargie, puțini dintre ei fiind activi în ceea ce privește activitatea din teritoriu.

Comentează știrea

Mata bha
13 martie 2018
Crapati de ciuda muistilor din pnl

Muie cu cct la penelisti..ungur borat ia pula in gat!! O sa sugeti ciorapii..mizerii umane!! Priviti prin gard..sugeti paru cu curu deocamdata hotii dreaq sa va ia de ciordotori

@rex
13 martie 2018
Tu esti rex ?

Stupid dog ! Bulldog pesedist

Răspuns la: Crapati de ciuda muistilor din pnl
Adăugat de : Mata bha, 13 martie 2018
Muie cu cct la penelisti..ungur borat ia pula in gat!! O sa sugeti ciorapii..mizerii umane!! Priviti prin gard..sugeti paru cu curu deocamdata hotii...
Liviu Burebista
13 martie 2018
Ludovc, ce ai fumat bre?

Democratie marca Ludovic Orban ! Cine are parul mai lung si mai tare ? Eu zic sa consulti un psihiatru, ca nu ai toti boii acasa.

netplusultra
13 martie 2018
a sunat goarna

Mai rasfirati baieti , mai rasfirati !

Lupulamea
13 martie 2018
Jegoshi hoti pnl

Muriti naiba din proprie initiativa ciorditori unguri si din pnl..in padure la furat copaci nenorocitilor?!?! Un scaun electric sa stati linistiti nu vreti? Pe unde va prinde lumea sa va rupa in bataie mortii mamii voastre de cct tupeisti!

Gigi
14 martie 2018
Sa radem ?

Ce stim deocamdata este faptul ca liderii locali ai PNL si primarii PSD , USL-isti notorii , dau unii in altii cu ... paraii ! Contracte , parandaraturi , subventii , finantari , donatii , sponsorizari etc ...

Pagina a fost generata in 1.6025 secunde