Viorica Dăncilă: "PSD va desemna candidatul la prezidențiale până pe 11 august"

213
Viorica Dăncilă:

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat vineri că alegerile prezidențiale reprezintă o prioritate pentru social-democrați, ea adăugând că se vor face sondaje pentru toți social-democrații care vor dori să participe la scrutinul prezidențial, iar cel ales va fi validat într-un congres care va organizat fie la finalul lunii iulie, fie la începutul lui august.


"Alegerile prezidențiale sunt o prioritate pentru noi. Dacă la alegerile europarlamentare am avut un rezultat care a nemulțumit partidul, dacă la alegerile europarlamentare am văzut că nu am reușit efectiv să câștigăm încrederea membrilor, simpatizanților, a cetățenilor înseamnă că undeva s-a greșit. Nu vrem să repetăm aceste greșeli pentru alegerile prezidențiale", a declarat Dăncilă, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, la Digi24.


Ea a explicat că se vor face sondaje cu toți candidații social-democrați la alegerile prezidențiale.
"Vom face sondaj cu toți colegii sau colegele care vor să participe, vom vedea cine este cel mai bine plasat în aceste sondaje, vom discuta despre acest lucru în forurile statutare și vom veni cu candidatul pe care îl vom valida în cadrul unui congres care va avea loc fie la sfârșitul lunii iulie, fie la începutul lunii august, oricum până în 11 august când deja se începe strângerea de semnături pentru candidat", a precizat Viorica Dăncilă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0472 secunde