Viorica Dăncilă: "Nu voi pleca la Bruxelles să fiu comisar european"

508
Viorica Dăncilă:

Articole de la același autor

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că nu își dorește să meargă la Bruxelles pentru a ocupa funcția de comisar european și că în perioada următoare se va axa pe munca de partid și pe campania electorală pentru prezidențiale.
Întrebată, într-o emisiune la RTV, dacă s-ar fi putut autopropune comisar european, Viorica Dăncilă a spus că nu știe, dar că nu va face acest lucru.


"Nu știu, dar nu am să o fac (să se autopropună comisar european-nr). O să merg înainte cu toate greutățile, și cu toate obstacolele și cu toată trădarea. Legal, sunt premier în exercițiu. Din funcția de premier, să pleci în funcția de comisar... Nu am nicio problemă cu justiția, nicio altfel de problemă. Nu am făcut absolut nimic greșit, nu am încălcat nicio lege. Nu, n-am să plec comisar european, pentru că nu-mi doresc acest lucru. Îmi doresc să rămân alături de partid și acum este un moment greu. Așa cum am venit pe un moment greu, trebuie să fiu în continuare alături de partid. Nu pot să plec și să văd că acest partid va fi desființat de cei care îi vor răul", a afirmat președinta PSD.


De asemenea, aceasta a spus că nu știe unde va lucra în perioada următoare, dar acum se concentrează pe munca de partid și pe campania electorală pentru prezidențiale.


"Nu știu încă unde voi lucra. Vedeți, toți s-au gândit pe perioada cât au avut un mandat să-și facă un loc călduț după ce își termină mandatul. Eu am muncit în credință și nu mi-am aranjat nimic. Mulți ar spune, domnule, chiar nu ai avut, așa, o previziune de viitor? Nu, m-am gândit mai mult la alții decât la mine și cred că în perioada următoare mă voi axa pe activitatea de partid. O să găsesc eu, pe urmă, un loc, după o lună și jumătate, eu sper ca acest loc să fie la Cotroceni. Deci, o lună și jumătate nu mă duc nicăieri, voi face campanie, alături de toți cei implicați și de cei care vor să câștigăm", a subliniat Viorica Dăncilă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5068 secunde