Viorica Dăncilă nu exclude un candidat independent susținut de PSD pentru alegerile prezidențiale

161
Viorica Dăncilă nu exclude un candidat independent susținut de PSD pentru alegerile prezidențiale - vioricadncil-1560881314.jpg
PSD va evalua prin sondaje șansele candidatului partidului la alegerile prezidențiale, sondaje care vor măsura candidați independenți, a declarat marți seara premierul Viorica Dăncilă.


Având în vedere că în 11 august începe strângerea de semnături pentru alegerile prezidențiale, "noi vrem ca la sfârșitul lui iulie începutul lui august să avem deja candidatul la prezidențiale", a spus Dăncilă, invitată la România TV.


În aceste sondaje "vom introduce și candidați independenți", "vom merge în sondaje" dar "decizia o vom lua în forurile statutare" ale PSD, a explicat ea.


Deocamdată, însă, nu s-a "discutat despre nimeni până acum, decât despre candidați din interiorul partidului", a temperat Dăncilă, întrebată de moderatoare spre candidați independenți ar putea avea în vedere PSD. 


Chestionată dacă are în vedere o candidatură la prezidențiale, Dăncilă a răspuns: "Nu doresc să candidez la alegerile prezidențiale. Întotdeauna a fost președintele partidului care a candidat (...) Cred că trebuie să învățăm din ceea ce s-a întâmplat atunci".


În schimb, "putem să ne aliniem tot partidul în spatele" candidatului ale și "pot să-l ajut din postura mea de prim ministru astfel încât să obținem un rezultat cât mai bun", a menționat Viorica Dăncilă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8962 secunde