Viorica Dăncilă: Nu am încă un răspuns de la președinte în privința nominalizărilor de miniștri

142
Viorica Dăncilă: Nu am încă un răspuns de la președinte în privința nominalizărilor de miniștri - premierulvioricadancila792x480-1559903324.jpg
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, înainte de ședința CEx al PSD, că nu a primit încă un răspuns de la președintele Klaus Iohannis în privința nominalizărilor făcute pentru funcțiile de miniștri la Jusției, Fonduri Europene și Ministerul Românilor de Pretutindeni și de vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României.


"Nu am încă un răspuns de la dl. președinte", a spus Viorica Dăncilă, răspunzând unei întrebări a jurnaliștilor înaintea CEx al PSD.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, după ședința coaliției, că a avut ieri o discuție cu președintele Klaus Iohannis în care i-a motivat propunerile de remanieri, iar astăzi îl va suna. Ea a mai spus că până acum nu s-a discutat în coaliție despre o remaniere mai largă, iar ALDE decide în privința miniștrilor acestui partid.

"Nu am discutat încă cu domnul președinte, am să sun. Am avut o discuție ieri cu domnul președinte, am motivat de ce am avut aceste propuneri, am vorbit despre fiecare candidat în parte și aștept acum ca domnul președinte să vină cu un răspuns referitor la cele trei portofolii în care avem interimari și al căror mandat expiră mâine și în același timp o nominalizare pentru vicepremier pe partenriate strategice", a declarat Dăncilă.

Ea a mai spus că, în scurt timp, în cadrul forurilor statutare se va lua o decizie pentru nominalizarea pe postul de vicepremier pe probleme economice, pentru că Viorel Ștefan va pleca la Curtea Europeană de Conturi.

În privința lui Titus Corlățean, premierul a spus că așteaptă răspunsul oficial al președintelui pentru a se putea lua o decizie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0928 secunde