Viorica Dăncilă: Moțiunea nu va trece. Nu vor fi PSD-iști care vor vota moțiunea

163
Viorica Dăncilă: Moțiunea nu va trece. Nu vor fi PSD-iști care vor vota moțiunea - ptq0mczoyxnopwrjythiztkyodm2zte5-1569924906.jpg
Premierul Viorica Dăncilă declară că niciun parlamentar al PSD nu va vota moțiunea de cenzură, iar demersul opoziției va eșua, scrie romaniatv.net


"Repet ceea ce am spus și ieri: moțiunea nu va trece, sunt destui oameni responsabili în Parlamentul României, indiferent de partidul din care fac parte. În momentul în care depui o moțiune de cenzură pentru căderea Guvernului, vii cu un program de guvernare, vii cu un cabinet, vii cu o alternativă. Eu cred că nu putem lucra așa, dezordonat și fără o perspectivă atunci când e vorba de stabilitatea României. Cred că acest lucru ar trebui să primeze și eu cred că în Parlamentul României sunt destui oameni care, dincolo de ceea ceea ce le spune liderul de partid, se gândesc la această țară și la ceea ce se va întâmpla în perioada imediat următoare. Repet, moțiunea nu va trece", a declarat Viorica Dăncilă marți.

Întrebată care ar urma să fie sancțiunile pentru parlamentarii PSD care vor vota moțiunea de cenzură, președintele PSD a răspuns: "Nu vor fi PSD-iști care vor vota la moțiunea de cenzură".

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că liberalii vor depune, marți, moțiunea de cenzură și se așteaptă ca tot astăzi aceasta să fie citită în plenul Parlamentului. Orban a explicat că se așteaptă la șicane din partea PSD, dar a precizat că liberalii sunt pregătiți de cotraatac. De asemenea, liderul PNL a mai spus că liberalii au continuat negocierile, chiar dacă au strâns deja 237 de semnături.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4288 secunde