Viorica Dăncilă, mesaj din stațiunea Mamaia: "Cer sprijinul tuturor femeilor din România"

314
Viorica Dăncilă, mesaj din stațiunea Mamaia:

Articole de la același autor

Peste 300 de femei social-democrate s-au reunit, încă de joi, la Pavilionul Expozițional din Constanța, unde a avut loc deschiderea celei de-a șaptea ediții a Școlii Politice de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate. Acestea au fost întâmpinate la malul mării de președintele OFSD Constanța, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. 


Cuvântul de deschidere al lucrărilor a fost rostit de președintele Organizației Județene PSD Constanța, Felix Stroe, care le-a urat un călduros bun venit și, în același timp, și-a reafirmat susținerea pentru toate femeile care doresc să participe activ pe scena politică din România. 


Prezenți la eveniment au fost și ministrul Muncii și Justiției Sociale,  Marius Budăi, secretarul OFSD, Maria Lazăr, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, precum și europarlamentarele Carmen Avram și Maria Grapini. De asemenea, femeile social democrate au participat și la o dezbatere despre percepția cetățenilor cu privire la principalele teme de pe agenda publică, dezbatere susținută de cunoscutul analist politic Marius Pieleanu. 


Vineri, alături de femeile social democrate a fost și președintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, prim ministrul României, însoțită de Mihai Fifor, secretarul general al PSD, și Eugen Teodorovici, președintele executiv al Partidului Social Democrat. 


În cadrul discursului, președintele PSD, Viorica Dăncilă, a cerut sprijinul fiecărei femei social-democrate, precum și al tuturor femeilor din România în campania pentru alegerile prezidențiale, care urmează. 


"Cred că în această campanie femeile trebuie să fie în primul rând, pentru că într-o familie femeile gestionează problemele, femeile luptă pentru familie, pentru soț, pentru copii, pentru prieteni, pentru copiii lor. Și în această campanie, România trebuie tratată ca o familie, în care un președinte trebuie să aibă grijă de fiecare femeie din România, de fiecare copil, să fie un președinte care să empatizeze cu oamenii, să fie în mijlocul lor, nu doar la alegeri. Cer sprijinul tuturor femeilor din PSD. În România, 52% este procentul reprezentat de femei. Cer suportul femeilor din România, cer suportul tuturor colegilor, tuturor celor care mi-au fost alături încă de la primele discuții despre candidatură, cer suportul miniștrilor din Cabinet care mi-au fost alături în orice decizie pe care am luat-o și care și atunci când au existat controverse au făcut scut în jurul meu, pentru că am știut să lucrez în echipă și pentru că știu să lucrez în echipă și pentru că pentru mine e important fiecare membru al acestui partid, e important fiecare cetățean al acestei țări, și cei care ne-au votat și cei care nu ne-au votat, pentru că deciziile le luăm pentru toți românii. Și vom lua decizii bune", a declarat Viorica Dăncilă. 


Premierul a reafirmat că Guvernul nu este perfect, dar este eficient și apropiat de oameni. 
"Nu vom lua niciodată măsuri împotriva oamenilor. Vom încerca să construim o Românie puternică și alături de noi trebuie să vină toți cetățenii care vor acest lucru. România nu mai are nevoie de perioade în care unii construiesc, alții dărâmă, o luăm iar de la capăt, 30 de ani am făcut acest lucru și nu e bine. Cred în onestitatea românilor că vor alege binele. Este pentru prima dată când vom putea avea un președinte femeie", a adăugat liderul PSD. 


XXX 
Acțiunea social-democratelor va continua până pe 1 septembrie, la Pavilionul Expozițional, când vor participa la sesiuni de dezbateri și consultări pe teme variate printre care și importanța alegerilor prezidențiale din toamna acestui an. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7152 secunde