Viorica Dăncilă: În niciun caz nu o să îmi dau demisia. Acum am mai multă încredere în mine și în echipa mea

145
Viorica Dăncilă: În niciun caz nu o să îmi dau demisia. Acum am mai multă încredere în mine și în echipa mea - 1537286620original04resize971134-1548189818.jpg
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți seara, la Antena 3, că atacurile din ultimul an au făcut-o mai puternică și să aibă mai multă încredere în ea și a subliniat că "în niciun caz" nu își va da demisia.

"Țara nu poate fi ajutată cu un război român contra român pentru că, de fapt, în 2018 acest lucru s-a întâmplat, o permanentă bătălie. 2018 a fost unul dintre cei mai agitați ani, cred că niciodată în istoria acestei țări un premier nu a fost mai atacat, nu a fost mai jignit, nu i s-a cerut de atâtea ori demisia și nu s-a încercat de atâtea ori ca activitatea guvernamentală să fie stopată, să fie împredicată, să fim împieducați să punem în practică un obiectivele", a afirmat ea.

Dăncilă a spus că anul 2018 putea fi un an mai bun dacă exista consens, "dacă înțelegeam că, dincolo de războiul pe care îl ducem din punct de vedere al partidelor politice, mai importantă este țara și că acest război nu trebuie să-l purtăm decât în țară și să nu-l exportăm la Bruxelles".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7562 secunde