Viorica Dăncilă, despre remaniere: De săptămâna viitoare începem evaluarea pe fiecare minister în parte

106
Viorica Dăncilă, despre remaniere: De săptămâna viitoare începem evaluarea pe fiecare minister în parte - vioricadancila79727300-1562327544.jpg

Articole recomandate

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că de săptămâna viitoare va începe o evaluare pe fiecare minister în parte și, ulterior, la finalul analizei, se va decide care miniștri vor fi remaniați și care vor rămâne în funcție.


"Legat de remaniere, (...) de săptămâna viitoare începem evaluarea pe fiecare minister în parte, astfel încât atunci când vom face o remaniere asta va fi raportată la măsurile din programul de guvernare, la activitatea fiecărui ministru, la modul în care a comunicat măsurile pe care le-a luat și pe urmă vom vedea unde vom remania și unde vom merge cu același ministru. Remanierea nu este pentru o persoană sau alta, nu s-a discutat, am văzut că în spațiul public au apărut deja câteva nume de miniștri. Nu a fost nicio discuție până acum referitoare la un ministru sau altul", a spus Viorica Dăncilă, vineri, într-o conferință de presă susținută la Brăila.

Întrebată dacă programul de guvernare va rămâne același, președintele PSD a precizat: "După cum știți, programul de guvernare este votat în Parlament, deci el nu poate fi schimbat, dar anumite măsuri pot fi ajustate. Au trecut doi ani de zile, poate ceea ce a fost valabil în 2016 nu se mai pliază pe realitatea din 2019 și atunci și vom ajusta măsurile în funcție de ceea ce își doresc cetățenii", scrie Agerpres.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, alături de președintele executiv al partidului, Eugen Teodorovici, și secretarul general Mihai Fifor, a participat la ședința Comitetului Executiv Județean al Organizației PSD Brăila.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4911 secunde