Viorica Dăncilă, anunț despre demisia de la șefia PSD. Ea a precizat și în ce condiții

271
Viorica Dăncilă, anunț despre demisia de la șefia PSD. Ea a precizat și în ce condiții - vioricadancila-1564084718.jpg

Articole de la același autor

Premierul Viorica Dăncilă, liderul social-democraților, a reiterat că va demisiona de la șefia PSD dacă nu va reuși să acceadă în turul doi al alegerilor prezidențiale, dar a punctat că obiectivul social-democraților este să câștige scrutinul prezidențial tur cu tur. 
Întrebată, miercuri seară, la Digi 24, dacă declarația sa potrivit căreia își va da demisia de la șefia PSD dacă nu va reuși să intre în turul 2 al alegerilor prezidențiale rămâne valabilă, Dăncilă a răspuns: "Categoric. Am spus acest lucru, pentru că este normal să ne asumăm fiecare rezultatele". 


Cât despre sondaje, Viorica Dăncilă a apreciat că stă "destul de bine", dar a completat că, după cum se știe, sondajul se poate schimba de la săptămână la săptămână.
 
"Nu l-aș lua ca pe un indicator foarte, foarte real, pentru că cei care răspund de multe ori la sondaje nu se prezintă la vot. Mai mult decât atât, cred că avem destule exemple în istoria Partidului Social Democrat când am stat foarte bine în sondaje și pe urmă am pierdut alegerile. Să nu uităm că Partidul Social Democrat nu a mai câștigat alegerile prezidențiale din anul 2000. Cred că este timpul să le câștigăm în acest moment. În sondaje stau destul de bine, sunt aproape de scorul partidului. Nu pot să spun că în acest moment sunt o locomotivă, sper ca prin campania pe care o fac să devin o locomotivă pentru partid, dar important pentru Partidul Social Democrat este candidatul pentru prezidențiale să aibă în spatele său organizațiile, pentru că degeaba stai foarte bine în sondaje dacă organizațiile nu cred în tine și nu se mobilizează pentru tine", a afirmat Dăncilă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6191 secunde