Viorica Dăncilă: "Am amânat Congresul PSD din 3 august"

206
Viorica Dăncilă:

Articole de la același autor

Premierul Viorica Dăncilă, liderul social-democraților, le-a cerut partidelor politice să aibă o atitudine responsabilă și să nu politizeze cazul de la Caracal, precizând că a stabilit, alături de colegii din PSD, amânarea Congresului formațiunii, programat pentru data de 3 august.


"Cer o atitudine responsabilă și din partea partidelor, pe care le rog să nu încerce să politizeze acest subiect. Este inadmisibil să permitem urcarea oamenilor politici pe această tragedie pentru exerciții de imagine și de campanie electorală. Am amânat deja Congresul PSD din data de 3 august, avem nevoie de acțiuni ferme ca să luăm măsurile necesare și să corectăm erorile de procedură care au condus la moartea unui copil nevinovat", a afirmat Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria.
Premierul a dat asigurări că toți cei care se fac vinovați în cazul de la Caracal vor plăti.


"Asigur familiile, pe toți cetățenii României că toți cei vinovați vor plăti, indiferent de funcția deținută. Nu o să permit nimănui să se joace cu siguranța și cu viețile oamenilor. Ca om, ca mamă, sunt alături de rudele aflate în suferință și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a le sprijini. Le transmit condoleanțe și toată compasiunea mea. Pentru măsurile care se impun îi asigur că nimeni nu va scăpa nepedepsit", a subliniat Viorica Dăncilă. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7888 secunde