Video VIDEO / Carmen Iohannis, apariție de senzație pe terenul de tenis

295
VIDEO / Carmen Iohannis, apariție de senzație pe terenul de tenis - carmen-1537627077.jpg

Articole recomandate

Carmen Iohannis a desfășurat, sâmbătă, prima oră de dirigenție pe terenul de tenis de la Sibiu Open, scrie Realitatea de Sibiu.


Prima Doamnă și-a dus elevii de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr", cărora le este diriginte, la prima activitate extrașcolară, respectiv un curs de inițiere în tenis.


"Am zis să începem cu sportul, pentru că vrem să dăm un semnal că sportul este foarte important pentru tineri, vârstnici. Tenisul este un sport foarte frumos, elegant, plăcut tuturor și dacă tot avem Sibiu Open, atunci de ce să nu profităm de el? Sper ca după ora aceasta de dirigenție în aer liber mulți dintre elevii mei se vor apuca de orice sport, chiar și tenis", a declarat soția președintelui Klaus Iohannis.


Carmen Iohannis nu a jucat tenis sâmbătă, ci doar i-a privit pe elevi și, la final, a declarat, că este mândră de prestația lor.


"Elevii se descurcă foarte bine. Nici nu m-am așteptat să fie așa de descurcăreți și pricepuți. Se vede că sunt tineri, că au toată viața înainte, energie și condiție fizică și îmi doresc, chiar dacă nu fac sport de performanță, să facă sport să fie bucuroși, să trăiască frumos și sănătos. Aș juca și eu cu unii dintre ei. Mă gândeam la Pavel, că joacă foarte bine. Probabil când o să ajung la nivelul lui o să îl provoc", a mai spus Carmen Iohannis.


Prima Doamnnă a desfășurat diferite ore de dirigenție în aer liber și cu elevii din generațiile trecute, ducându-i să viziteze chiar și Palatul Cotroceni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0273 secunde