Victor Ponta: Toți pesediștii din Parlament la mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea

186
Victor Ponta: Toți pesediștii din Parlament la mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea - 61991519-1544360197.jpg
Victor Ponta, liderul Pro România, spune că este "Zidul Plângerii" pentru social-democrații din Parlament nemulțumiți de modul în care Liviu Dragnea conduce PSD, în cest context el anunțând că va avea în continuare discuții cu alți membri PSD și ALDE care vor să treacă la partidul pe care îl conduce.

"Noi o să discutăm și cu alți deputați PSD, ALDE sau din alte partide dacă vor să vină alături de noi să facem o echipă puternică. O să avem noutăți, până la sfârșitul anului dar în același timp nu o să schimbăm noi, Pro România, majoritatea, că nu asta ne-am propus", a afirmat Victor Ponta, citat de News.ro.

Întrebat dacă vor mai veni oameni din alte partide la Pro România, Ponta a răspuns "Or să mai vină, da".

El a precizat că discută "tot timpul" cu parlamentari de la PSD, care "se jeluiesc" la ei cu privire a comportamentul lui Liviu Dragnea.

"Se jeluiesc la mine toți, ce rău le este, ce groaznic, ce chin e Dragnea și eu sunt Zidul Plângerii pentru toți pesediștii din Parlament, la mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea, dar încă stau acolo, cu tiranul", a afirmat Ponta.

Fostul premier a spus că este vorba despre social-democrați "și de la Senat, și de la Cameră", care sunt nemulțumiți, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3115 secunde