Victor Ponta: Carmen Dan trebuie să plece din funcție

214
Victor Ponta: Carmen Dan trebuie să plece din funcție - ponta-1515600894.jpg
Fostul premier Victor Ponta afirmă că ministrul de Interne Carmen Dan trebuie să plece din funcție și susține că doar Liviu Dragnea este cel care poate și trebuie să îi ceară acest lucru.

"Situația de azi este cea mai rea posibilă: pentru oamenii care vor și au nevoie să aibă încredere în Poliție, pentru majoritatea covârșitoare a angajaților corecți și muncitori din Ministerul de Interne, pentru Guvern și pentru PSD - toți avem de pierdut! Carmen Dan trebuie să plece din funcție - AZI! Și doar Liviu Dragnea este cel care poate și trebuie să îi ceară acest lucru - pentru că Dragnea a pus-o în această poziție și doar de el ascultă. Liviu - până acum ai făcut totul doar pentru tine și pentru 'Cartelul' tău de la Teleorman - azi fă ceva și pentru binele cetățenilor, al Guvernului și al PSD și spune-i Doamnei Dan să își dea demisia (ai tu grijă după aceea să îi dai o funcție bine plătită și făra bătăi de cap la Parlament sau prin ceva Consilii de Administrație)!", a scris Ponta într-o postare pe Facebook.

În opinia acestuia, Carmen Dan este "un ministru la cel mai mare și dificil minister din țară care este compromis iremediabil de criza din aceste zile, de greșelile de management și gramaticale repetate, de fuga de răspundere, de contestațiile propriilor subordonați, de obediența față de Liviu Dragnea, sfidată de ofițerii din subordine și fără sprijinul Premierului".

"Cum poate să își îndeplinească atribuțiile? Și dacă nu poate să își îndeplinească atribuțiile de ce stă în funcție?!? Cum poate un Șef al Poliției Române căruia Ministrul superior ierarhic îi cere demisia să mai aibă autoritate și eficiență? Cum pot să mai creadă cetățenii țării că Poliția este capabilă sa le asigure viața și integritatea fizica lor și familiilor lor?", a afirmat Ponta.

Fostul premier consideră că "premierul Tudose trebuie să propună imediat la Ministerul de Interne un nou ministru cu autoritate".

"Premierul Tudose trebuie să propună imediat la Ministerul de Interne un nou ministru cu autoritate, prestanță și experiență, care să ia rapid și dur măsurile care se impun pentru sancționarea vinovaților, îmbunătățirea sistemului și restabilirea încrederii publice în Poliție! Timp de un an de zile Ministerul de Interne a fost acaparat în 'Cartelul de la Teleorman' - e momentul să redevină un Minister al Guvernului României", a scris Ponta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9294 secunde