Victor Ponta, audiat ca martor în dosarul lui Kovesi: Nu o să mint pentru nimeni

185
Victor Ponta, audiat ca martor în dosarul lui Kovesi: Nu o să mint pentru nimeni - victorpontadezvaluirisocliviudra-1550227361.jpg

Articole recomandate

Victor Ponta este audiat vineri dimineața în dosarul în care Laura Codruța Kovesi este acuzată de abuz în serviciu și mărturie mincinoasă. Fosta șefă DNA este acuzată de Sebastian Ghiță că i-ar fi cerut să plătească o parte din costurile pentru aducerea în țară a lui Nicolae Popa, acuzație formulată în 2008.


Ponta a sosit la la puțin timp după ora 9:00, la Parchetul General, la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, unde câteva ore mai târziu este așteptată și Kovesi.


"Am fost citat ca martor, din fericire. Am fost citat joi. (...) Nu o să mint pentru nimeni, niciodată", a declarat Ponta, la sosire. Întrebat dacă este audiat în calitate de "victimă" a Laurei Codruța Kovesi, a replicat: "Nu sunt deloc o victimă".

Ghiță a anunțat în 9 decembrie că a făcut o plângere penală pe numele fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi. Fosta șefă a DNA a fost reclamată de Ghiță la Secția Specială pentru anchetarea magistraților. Sebastian Ghiță susține că Laura Codruța Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea fostului director al FNI Nicolae Popa.

Fostul deputat Sebastian Ghiță a confirmat joi seară, la România TV, că a fost audiat în cazul plângerii depuse împotriva fostei șefe DNA Laura Codruța Kovesi și că a prezentat procurorilor toate probele pe care le deține, inclusiv fotografia făcută acesteia la el în cramă.

Tot joi seară, a făcut declarații cu privire la Kovesi și fostul ministru al Turismului. Elena Udrea a declarat joi, la Antena 3, referindu-se la citarea Laurei Codruța Kovesi la Secția de investigare a infracțiunilor din Justiție, că "începe să vină vremea normalității", urându-i acesteia "Bun venit în "clubul penalilor". Udrea a susținut că ea și familia sa, dar și alți politicieni și oameni de afaceri, i-au oferit fostei șefe DNA cadou bijuterii și poșete, a căror valoare depășea 200 de euro, ceea ce înseamnă că ar fi fost obligată să le declare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3571 secunde