Victor Ponta: "Alianța Vestului ar trebui să fie un model de dezvoltare"

585

Articole de la același autor

Președintele Pro România, Victor Ponta, spune că "Alianța Vestului", semnată recent între primarii din Oradea, Cluj-Napoca, Timișoara și Arad, nu ar trebui să sperie, ci ar trebui preluată ca model de dezvoltare.

Fostul premier apreciază că încheierea acestei alianțe reprezintă un eveniment politic și instituțional important și complex, el arătând că obiectivele enunțate în declarația făcută publică sunt exclusiv pozitive, iar discursurile politicianiste și de naționalism isteric îndreptate împotriva "Alianței Vestului" nu au nicio bază reală.

"Infrastructură, dezvoltare, tehnologie, servicii de sănătate și educație, strategie instituțională modernă, ș.a.m.d - toate orașele din România și toți primarii ar trebui să își propună așa ceva. Discursurile politicianiste și de naționalism isteric îndreptate împotriva "Alianței Vestului" nu au nicio bază/ nu există nicio intenție serioasă din partea primarilor sau a locuitorilor din respectivele orașe de a susține o acțiune secesionistă față de statul român. Pentru cei care tratează în mod serios tema mișcărilor secesioniste este evident că nu există nicio similitudine cu Catalonia, Scoția sau Țara Bascilor. Este bine să izolăm aceste abordări stupide și demagogice", a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1011 secunde