Victor Ciorbea, contrazis de PMP. "Avocatul Poporului minte!"

269
Victor Ciorbea, contrazis de PMP.

Articole de la același autor

Nimeni de la Avocatul Poporului nu a cerut membrilor organizației de tineret a PMP, care pichetau sediul instituției, să desemneze reprezentanți care să discute cu Victor Ciorbea. 
Precizările PMP au venit în urma unui comunicat al Avocatului Poporului în care se arăta că protestatarii veniți să-i solicite lui Victor Ciorbea să atace la CCR ordonanța de urgență care modifică legile Justiției au părăsit zona când li s-a cerut să-și desemneze reprezentanți care să meargă la discuții. 
"Nimeni din cadrul instituției Avocatului Poporului nu a cerut, în timpul pichetării, să fie desemnați reprezentanți ai Organizației de Tineret a PMP care să discute cu domnul Victor Ciorbea. Dovadă stau imaginile de la fața locului. Întreaga discuție cu reprezentanții Jandarmeriei Române s-a rezumat strict la lipsa unei autorizații de protest emise de către Primăria Capitalei și la îndemnul ca protestul să înceteze. Reprezentanții OTPMP s-au conformat, deoarece scopul lor nu a fost să încalce legea, ci să atragă atenția asupra unor modificări ale legilor Justiției care pun în pericol statul de drept", se arată într-un comunicat al PMP. 
OTPMP face apel la transparență, bun simț și sinceritate din partea instituțiilor statului care îi reprezintă pe cetățenii acestei țări. 
"Avocatul Poporului, plătit din bani publici și avid după pensie specială de lux, minte așadar într-un comunicat oficial remis în numele instituției pe care o conduce. Este strigător la cer că Victor Ciorbea le răspunde tinerilor care îi vor plăti pensia specială prin minciuni", precizează PMP. 
Membri ai OTPMP au protestat, miercuri, în fața sediului instituției Avocatul Poporului (AP), cerând sesizarea Curții Constituționale cu privire la OUG care modifică legile Justiției, adoptată de Guvern în urmă cu o zi, însă aceștia nu au depus nicio sesizare și niciun fel de documente în susținerea solicitărilor formulate, se arăta într-un comunicat. 
Potrivit Avocatului Poporului, la scurt timp după ce li s-a cerut să desemneze câțiva reprezentanți pentru a discuta cu Victor Ciorbea, protestatarii au încetat manifestația, părăsind zona. 
"Cu ocazia manifestației, cei în cauză nu au depus nicio sesizare și niciun fel de documente în susținerea solicitărilor formulate", preciza Avocatul Poporului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4292 secunde