Veste tristă pentru locuitorii din Eforie! A murit fostul primar Ovidiu Brăiloiu

1578
2
Veste tristă pentru locuitorii din Eforie! A murit fostul primar Ovidiu Brăiloiu - ovidiubrailoiu3-1496846887.jpg
Fostul primar al orașului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu, a murit, ieri, trupul neînsuflețit fiind găsit într-o cameră a hotelului "Ambasador" din București.

Din primele informații, reiese că o persoană apropiată a încercat să intre în camera de hotel și cum Ovidiu Brăiloiu nu a răspuns nici măcar la telefon, a fost solicitat Serviciul de Urgență 112. În momentul în care ușa a fost deschisă, pe pat a fost descoperit trupul fostului primar care, se pare, a murit în somn. Acest lucru urmează să fie stabilit de legiști.

În vârstă de 49 de ani, Ovidiu Brăiloiu era bolnav de mai mult timp de cancer, dar se trata, iar starea sa se îmbunătățise în ultima perioadă.

Ion Ovidiu Brăiloiu a fost primarul orașului Eforie timp de trei mandate, în perioada 2004-2016, din partea PSD. El a pierdut mandatul de edil la alegerile de anul trecut, în fața candidatului PNL, Robert Șerban. Cu toate acestea, el a intrat, totuși, în Consiliul Local, însă, la scurt timp și-a dat demisia din funcția de consilier local, fiind angajat ca director în cadrul Primăriei Sectorului 5 din București, acesta fiind și motivul pentru care locuia, din când în când, la hotel.

Pe de altă parte, Ovidiu Brăiloiu era una dintre propunerile PSD Constanța pentru o viitoare funcție de prefect al județului Constanța.

Ovidiu Brăiloiu era căsătorit și avea doi copii. El este fratele actualului senator PSD de Constanța Liviu Brăiloiu.

La aflarea tragicei vești, cei mai mulți din cei care l-au cunoscut au rămas surprinși de neplăcuta veste a trecerii în neființă.

"Nu te vom uita niciodată, Ovidiu!"

"Cu nespusă tristețe și nealinată durere, Partidul Social Democrat Constanța anunță trecerea la cele veșnice a celui care a fost prietenul, colegul și omul politic Ion Ovidiu Brăiloiu. Vestea a căzut ca un trăznet pentru fiecare dintre noi, cei care l-am cunoscut și i-am admirat valoarea umană și profesională. Cu gândul și sufletul, suntem alături de familia îndoliată în fața acestei grele pierderi și transmitem sincere condoleanțe.

Dumnezeu să îl odihnească în pace de-a dreapta Sa!", au transmis cei de la PSD Constanța.

Comentează știrea

Relu
8 iunie 2017
e veselie

Alo.................nu e nici o veste trista ci din contra e o veste buna am mai scapat de unul care nu a facut nimic ptr orasul Eforie , ducetiva in priect 11 si 12 si intrebati locuitori de acolo cat de tristi sunt

Cristi
27 iulie 2017
Ovidiu Brailoiu

Este cea mai frumoasa veste si o fericire netarmurita. Este prima oara in viata cind ma bucur de moartea unui om. Sper sa fi inteles ca n-a luat nimic cu el. M-am gindit sa-i fac o statuie , sa ramina in eternitate ca cel mai hot primar. Un criminal. Ne-a distrus viata.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3005 secunde