Val de plecări din PSD. Alți doi deputați social-democrați demisionează

299
Val de plecări din PSD. Alți doi deputați social-democrați demisionează - nje3oddhzgnhmdgxztflnzrjytyzoduy-1542196050.jpg
PSD riscă să piardă majoritatea în Senat, după ce un senator social-democrat a demisionat, miercuri. Iar plecările din PSD continuă. Alți doi deputați, apropiați ai primarului Capitalei Gabriela Firea, își dau demisia din partid. Potrivit informațiilor obținute de Digi24, este vorba despre deputații Alexandra-Corina Bogaciu și Constantin Cătălin Zamfira, scrie digi24.ro


Miercuri, senatorul Emanuel Gabriel Butnariu a anunțat că demisionează din PSD și rămâne senator independent. Practic, după excluderea lui Adrian Țuțuianu PSD rămâne cu 69 de senatori, adică fix majoritatea necesară pentru adoptarea legilor importante.


La Camera Deputaților, PSD va trebui să negocieze și mai dur de acum înainte cu celalate partide pentru a-și trece proiectele.

Alexandra Corina Bogaciu a candidat din partea PSD pe lista din Ilfov. Despre tânăra în vârstă de 29 de ani presa scria, înainte de alegerile parlamentare din 2016, că ar fi nepoata primarului din Voluntari, Florin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Constantin Cătălin Zamfira a fost ales tot în 2016, candidând pe listele PSD Ilfov. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 14 Noiembrie 2018
Stire din Politică-Administrație : DEMISIE ÎN PSD!
Pagina a fost generata in 1.0969 secunde