USR strânge semnături pentru modificarea Constituției. "Fără penali în funcții publice"

135
1
USR strânge semnături pentru modificarea Constituției.

Articole de la același autor

Uniunea Salvați România a demarat strângerea de semnături pentru o inițiativă cetățenească de modificare a Constituției prin care persoanele cu probleme penale să nu poată ocupa funcții publice.

"La nici un an de la alegerile din decembrie anul trecut, când România urma să intre într-o perioadă de progres și dezvoltare, am ajuns, de fapt, într-o situație fără precedent, cu un Guvern care agresează efectiv statul român atât pe ceea ce înseamnă Justiție, cât și pe ceea ce înseamnă mediu economic. România nu ar fi fost, astăzi, aici, dacă în conducerea statului nu ar fi existat persoane cu probleme penale, care, timp de un an, au încercat să transforme statul în instrumentul de rezolvare a problemelor personale. Aceasta este de fapt explicația reală pentru incredibila situație în care un Guvern, cu o majoritate confortabilă, duce România dintr-o criză în alta și scoate cetățenii în stradă aproape în fiecare lună. USR inițiază strângerea de semnături pentru o inițiativă cetățenească prin care să fie transpusă în Constituție principala solicitare a românilor din aceste zile: fără penali în funcții publice", a anunțat președintele USR, Dan Barna, citat de Agerpres. 

Comentează știrea

costu
14 noiembrie 2017
operator pc

Bani acasa, garantat, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la adresa noastra de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2865 secunde