USR reacționează la anunțul demisiei premierului Mihai Tudose

256
USR reacționează la anunțul demisiei premierului Mihai Tudose - usrreferendum65023300-1516046974.jpg
Uniunea Salvați România reacționează la retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose și anunțul demisiei acestuia. Formațiunea de opoziție îi cere președintelui Iohannis să nu mai accepte desemnări din partea PSD-ALDE pentru funcția de premier și să provoace alegeri anticipate.

"USR consideră că retragerea sprijinului politic pentru guvernul Tudose, al doilea guvern în 12 luni, confirmă eșecul majorității PSD-ALDE de a asigura guvernarea României. USR îi cere președintelui Iohannis să refuze desemnarea unui nou prim-ministru din partea PSD-ALDE.

România are nevoie de o guvernare stabilă, cinstită și competentă, care să funcționeze în interesul societății, nu ca să-i scape de închisoare pe Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și politicienii penali ai PSD și ALDE.

Uniunea Salvați România susține soluția alegerilor anticipate deoarece coaliția PSD-ALDE și-a pierdut orice fel de legitimitate de a mai guverna România. Orice guvern va fi mai bun decât Guvernul PSD-ALDE care de un an de zile lucrează pentru interesul exclusiv al liderului PSD", precizează USR, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.


sursa: www.stiripesurse.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6539 secunde